Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri bir köpek görmek

Rüyada iri bir köpek görmek

Rüyada iri bir köpek görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri bir köpek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Rüyada beyaz iri köpek görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada iri köpek görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada iri bir köpek görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına inanılır.

Rüyada siyah iri köpek görmek umutsuz olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada iri siyah köpek görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının azalmayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Rüyada iri bir inek görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, derin bir nefes alacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri inekler görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments