Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipi iğneye geçirmek

Rüyada ipi iğneye geçirmek

Rüyada ipi iğneye geçirmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipi iğneye geçirmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Rüyada ipi iğneye geçirmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, endişelerini silip atacağına yorulur.

Rüyada iğneden ip geçirmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, zorluklarını aşacağına alamet eder.

Rüyada iğneye ip geçirmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kırılan kalplerin barışacağına inanılır.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek onu kendisinden daha çok seveceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Rüyada iğne iplik geçirmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada iğneden iplik geçirmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments