Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğneye ip geçirmek

Rüyada iğneye ip geçirmek

Rüyada iğneye ip geçirmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, insanlara yol göstereceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğneye ip geçirmek gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Rüyada iğneden ip geçirmek bereketli işler yapacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada iğneye ip geçirmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, istenmeyen bir yolculuğa, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ipi iğneye geçirmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek geçiminin güçleşeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğne iplik geçirmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada iğneden iplik geçirmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments