Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne iplik geçirmek

Rüyada iğne iplik geçirmek

Rüyada iğne iplik geçirmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada iğne iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada iğneden iplik geçirmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne iplik geçirmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ileride çok zengin biri olacağına, kafasının sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada iplik iğne görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Rüyada iğne siyah iplik görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments