Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğneden ip geçirmek

Rüyada iğneden ip geçirmek

Rüyada iğneden ip geçirmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, mal edineceğine delalet eder.

Rüyada iğneden ip geçirmek gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iğneye ip geçirmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada iğneden ip geçirmek onlara karşı zafer kazanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipi iğneye geçirmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada iğne iplik geçirmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek varolan borçların ödeneceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments