Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada iğneden ip geçirmek gelmek istediği noktalara geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalettir.

Rüyada iğneye ip geçirmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, makbul olan şeylere, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ipi iğneye geçirmek canının kıymetini bileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delikten geçtiğini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada iğne deliği görmek onlara hayrının dokunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments