Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğneden iplik geçirmek

Rüyada iğneden iplik geçirmek

Rüyada iğneden iplik geçirmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerinin büyüyeceğine, her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada iğne iplik geçirmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işaret eder.

Rüyada iğneden iplik geçirmek yaşama dört elle sarılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek üzüntülü günler yaşanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne iplik istemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendi işinin patronu olunacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işarettir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments