Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipliği iğneye geçirmek

Rüyada ipliği iğneye geçirmek

Rüyada ipliği iğneye geçirmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, yardımının olacağına alamet eder.

Rüyada iğneden iplik geçirmek zorlukların bir anda biteceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada iğne iplik geçirmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iplik iğne görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kişinin can derdine düşeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada iğne iplik istemek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments