Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne iplik geçirmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada iğneden iplik geçirmek hane içine ay doğacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalettir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine rivayet eder.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek hayırlı işlere imza atacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet eder.

Rüyada iplikli iğne görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalettir.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments