Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada tabanca vurulmak muradın gerçekleşeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments