Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba tarafından vurulmak

Rüyada akraba tarafından vurulmak

Rüyada akraba tarafından vurulmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, para kazanmaya başlayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, masa başı bir işe gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret eder.

Rüyada akraba tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada akraba tarafından vurulmak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın vurulduğunu görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından vurulmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada teröristler tarafından vurulduğunu görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak aynı karşılığı alamayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments