Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metal yutmak

Rüyada metal yutmak

Rüyada metal yutmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada metal yutmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada metal yutmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada metal para yutmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada metal yüzük görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada metal anahtar görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada metal para toplamak yalan söylemeyeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada metal kaşık görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden metal para toplamak işlerindeki bereketin kaçacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk metal para görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments