Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tüyü yutmak

Rüyada kedi tüyü yutmak

Rüyada kedi tüyü yutmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kedi tüyü yutmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Rüyada kedi tüyü yutmak onları gücendireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek tüyü yutmak şan şöhret kazanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kedi kılı yutmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kedi yutmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bol rızık sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tüylü kedi görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, saygınlık göreceğine alamet eder.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments