Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun yutmak

Rüyada kurşun yutmak

Rüyada kurşun yutmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, haram mal yiyip içeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işarettir.

Rüyada kurşun yutmak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Rüyada kurşun yutmak çok daha mutlu olunacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada solucan yutmak halinin iyi olduğuna, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz hap yutmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon yutmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tesbih yutmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, şöhretli biri olunacağına, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Rüyada tel yutmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metal para yutmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada para yutmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, daha fazla para kazanacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments