Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipin üzerinde durmak

Rüyada ipin üzerinde durmak

Rüyada ipin üzerinde durmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipin üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada ip üstünde durmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ipin üzerinde durmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarının başında durmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik durmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kar üstünde durmak kendisini eve kapatacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine inanılır.

Rüyada tepede durmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aralarından su sızmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kalbi durmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments