Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın şiş görmek

Rüyada kızgın şiş görmek

Rüyada kızgın şiş görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük üzüntüler olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunların aşılacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın şiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada kızgın şiş görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı kızgın görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada kızgın köpek görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kızgın ayı görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşamının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızgın kadın görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.

Rüyada sevdiğini kızgın görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada kızgın anne görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments