Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında şişlik görmek

Rüyada başında şişlik görmek

Rüyada başında şişlik görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işarettir.

Rüyada başında şişlik gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Rüyada başının şiştiğini görmek çok başarılı işlere girileceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında şişlik görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada şiş parmak görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş kebap yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunlarının azalacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bacağını şişmiş görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başta şişlik görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, maddi zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments