Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın yüzünü kara görmek

Rüyada insanın yüzünü kara görmek

Rüyada insanın yüzünü kara görmek başarılar elde edileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, zor zamanlar yaşayacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü kara gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada yüzü kara insan görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara yüzlü insan görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Rüyada eli yüzü kara görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kara leke görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments