Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüze kara görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kara yüzlü kadın görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara yüz görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yenileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yüzünü kara görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top