Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü kara görmek

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, onlara değer vereceğine delalettir.

Rüyada ölünün yüzünü kara gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü kara görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Rüyada yüzüne kara görmek kötü sözler duylacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yüze kara görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada yüzü kara insan görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada kara yüzlü insan görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kara yüzlü kadın görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments