Rüyada eli yüzü kara görmek

Rüyada eli yüzü kara görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada eli yüzü kara gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Rüyada eli yüzü kara görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kara leke görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalettir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine tabir olunur.

Rüyada kara yüz görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ele geçen paranın daha da artacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kara yüzlü kadın görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top