Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kara insan görmek

Rüyada yüzü kara insan görmek

Rüyada yüzü kara insan görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, malın bereketinin artmasına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzü kara insan gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kara yüzlü insan görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek yakında başlayacak aşk macerasına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kara insan görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze kara görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kara görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalettir.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments