Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yüzlü insan görmek

Rüyada kara yüzlü insan görmek

Rüyada kara yüzlü insan görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kara yüzlü insan gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada kara yüzlü insan görmek işlerin çok büyümeyeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ne yöne gideceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yüzü kara insan görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü kara görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüze kara görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kara sürmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments