Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek derde ve kedere düşeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, işlerinde bereket olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir insanın yüzünü kara gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzü kara insan görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada kara yüzlü insan görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalettir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek onun kıymetini her daim bileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yüzü kara görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kara leke görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yüz görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne kara görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hırpalanacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments