Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı korumak

Rüyada bir insanı korumak

Rüyada bir insanı korumak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada bir insanı korumak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada insanları korumak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kişinin tek başına kalacağına inanılır.

Rüyada bir insanı korumak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada insan korumak biraz zaman geçmesi gereken haber, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret eder.

Rüyada birini korumak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini korumak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi korumak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evini korumak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu korumak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments