Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları korumak

Rüyada insanları korumak

Rüyada insanları korumak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kötü sözler duyacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanları korumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada insan korumak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Rüyada insanları korumak güzel evlatlar yetiştireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı korumak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada birini köpekten korumak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada devlet adamını korumak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini korumak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yanlış kararlar vereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada birini koruduğunu görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yükseleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments