Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini korumak

Rüyada evini korumak

Rüyada evini korumak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini korumak gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada evini korumak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada hayvanları korumak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Rüyada civcivleri korumak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini korumak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine alamet eder.

Rüyada yavru köpeği korumak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada insan korumak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı korumak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments