Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dışkısına bulaşmak

Rüyada insan dışkısına bulaşmak

Rüyada insan dışkısına bulaşmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kan bulaşmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işarettir.

Rüyada büyük abdest bulaşmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada boka bulaşmak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işarettir.

Rüyada kaka bulaşmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada belaya bulaşmak uygulayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments