Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan pisliğine bulaşmak

Rüyada insan pisliğine bulaşmak

Rüyada insan pisliğine bulaşmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hak yolundan ayrılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Rüyada pisliğe bulaşmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada idrara bulaşmak işinin ehli durumuna geleceğine, ticarette başarılı olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada eli boka bulaşmak asla harama bulaşmayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara rivayet etmektedir.

Rüyada kan bulaşmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments