Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest bulaşmak

Rüyada büyük abdest bulaşmak

Rüyada büyük abdest bulaşmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest bulaşmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada büyük abdest bulaşmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada kaka bulaşmak nasibin bollaşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakaya bulaşmak ömür boyu süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada kan bulaşmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boka bulaşmak büyük borçlar alınacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada eline kaka bulaşmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, yerinde saymayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments