Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belaya bulaşmak

Rüyada belaya bulaşmak

Rüyada belaya bulaşmak makam edineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada belaya bulaşmak gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada belaya bulaşmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada başını belaya sokmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalettir.

Rüyada beladan kaçmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada başına bela almak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir beladan kurtulmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada kocaya bela okumak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada birisine bela okumak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bela okunduğunu görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments