Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka bulaşmak

Rüyada kaka bulaşmak

Rüyada kaka bulaşmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, her zaman hürmet göreceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok büyük adımlar atılacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Rüyada kaka bulaşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Rüyada kaka bulaşmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, stresinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada eline kaka bulaşmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Rüyada kakaya bulaşmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, riske atılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada boka bulaşmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada idrar bulaşmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada pisliğe bulaşmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaşmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments