Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kaka bulaşmak

Rüyada üstüne kaka bulaşmak

Rüyada üstüne kaka bulaşmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, gelirinin çoğalacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, haksızlık yapmayacağına, şansının kendisinden yana olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakaya bulaşmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline kaka bulaşmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kaka bulaşmak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Rüyada üstüne kan bulaşmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, neşesine kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments