Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka bulaşmak

Rüyada boka bulaşmak

Rüyada boka bulaşmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada boka bulaşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada boka bulaşmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı boka bulaşmak kişinin elindekilerinden de olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eli boka bulaşmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrara bulaşmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada büyük abdest bulaşmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Rüyada necaset bulaşmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet eder.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments