Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kan bulaşmak

Rüyada üstüne kan bulaşmak

Rüyada üstüne kan bulaşmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kan bulaşmak gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada üstüne kan bulaşmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada üzerine kan bulaşmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada kan bulaşmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, parasını ve malını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada idrar bulaşmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada eli boka bulaşmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pisliğe bulaşmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments