Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat sulamak

Rüyada inşaat sulamak

Rüyada inşaat sulamak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, refaha erişileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat sulamak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Rüyada inşaat sulamak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek sulamak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla toprak sulamak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünü sulamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarı sulamak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarla sulamak belalı insanlara denk geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, sözünde duracağına, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fidanı sulamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments