Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek sulamak

Rüyada köpek sulamak

Rüyada köpek sulamak sevilip sayılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada köpek sulamak gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Rüyada köpek sulamak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada hortumla evi sulamak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, istediği noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada boş tarlayı sulamak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada evin önünü sulamak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, musibetlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünü sulamak ne yapacağına karar veremeyeceğine, önünü göremez olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla çiçek sulamak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada birini sulamak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments