Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla toprak sulamak

Rüyada hortumla toprak sulamak

Rüyada hortumla toprak sulamak üzerindeki yükten kurtulacağına, hayatını yoluna sokacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, talihinizin artacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ana baba dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada hortumla toprak sulamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Rüyada hortumla toprak sulamak hayata karşı zayıf davranmayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hortumla duvar sulamak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada hortumla çimleri sulamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla birini sulamak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye yorulur.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada hortumla ağaç sulamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla ev sulamak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, nimetin çoğalacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments