Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidanı sulamak

Rüyada fidanı sulamak

Rüyada fidanı sulamak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işarettir.

Rüyada fidanı sulamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktiviteler, fikir paylaşımları veya arkadaş gruplarıyla yapılacak planlar sırasında bazı ilişkileriniz güçlenebilir ya da ön plana çıkabilir.

Rüyada gül fidanı sulamak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Rüyada fidan suladığını görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada çam fidanı sulamak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fidanı sulamak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yeni iş kollarına girileceğine inanılır.

Rüyada fidan sulamak şeytana uyacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada fıstık fidanı görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, geçimin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada armut fidanı dikmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments