Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bahçesini sulamak

Rüyada başkasının bahçesini sulamak

Rüyada başkasının bahçesini sulamak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, evlat sahibi olunacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kısmetlerinin artacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada suyla bahçe sulamak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, huzuru yakalayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağ bahçe sulamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül bahçesi sulamak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeyi sulamak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, rahata ereceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulur.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami bahçesini sulamak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sebze bahçesi sulamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, daha zengin hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments