Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünü sulamak

Rüyada kapının önünü sulamak

Rüyada kapının önünü sulamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünü sulamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada kapının önünü sulamak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evin önünü sulamak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, kötü sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada kapının önüne işediğini görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulur.

Rüyada kapı önünde oturmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önünde terlik görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapı önünde banyo yapmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments