Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat süpürmek

Rüyada inşaat süpürmek

Rüyada inşaat süpürmek geniş geniş yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat süpürmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada inşaat süpürmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaşananları unutturacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada inşaat teli görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine inanılır.

Rüyada inşaat sahası görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada inşaattan inmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, makamının sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inşaat makinası görmek çok günah işleyeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada inşaat okul görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada inşaat halindeki evi temizlemek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaata taşınmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments