Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesetle konuşmak

Rüyada cesetle konuşmak

Rüyada cesetle konuşmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada cesetle konuşmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada cesetle konuşmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cesede dokunmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının cesedini görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gelirinin çoğalacağına, işte de mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi cesedini görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kişinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada baba cesedi görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments