Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir kesmek

Rüyada incir kesmek

Rüyada incir kesmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada incir kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada incir dalı kesmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada incir kesmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada incir ve ağacı görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olmamış incir yemek hayırlı bir işe adım atılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Rüyada incir alıp yemek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada nar ve incir görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir yemek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments