Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış incir yemek

Rüyada olmamış incir yemek

Rüyada olmamış incir yemek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, zenginlik kazanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada olmamış incir yemek gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada incir ve kayısı yemek oğlu evli ise boşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş incir yemek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Rüyada ballı incir yemek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir yemek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalettir.

Rüyada büyük incir yemek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Rüyada incir ve armut yemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments