Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir alıp yemek

Rüyada incir alıp yemek

Rüyada incir alıp yemek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kişinin her işi severek yapacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada incir alıp yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada incir alıp yemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada olgun incir yemek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir yemek zorlukların çözüme kavuşacağına, dertlerinin artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir pestili yemek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada incir toplamak ve yemek maddi çıkmazların biteceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir kayısı yemek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına tabir olunur.

Rüyada incir yemek görmek şansın döneceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada incir dolması yemek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments