Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ve incir görmek

Rüyada nar ve incir görmek

Rüyada nar ve incir görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ve incir gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada incir ve nar yemek sevinçli haberlerin geride kalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ve nar görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar ve incir görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuklu nar görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar atmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı nar toplamak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada nar çiçeği elbise giydiğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden nar almak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments