Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve ağacı görmek

Rüyada incir ve ağacı görmek

Rüyada incir ve ağacı görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işarettir.

Rüyada incir ve ağacı gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağacından incir yemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ve incir ağacı görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir yemek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacında yılan görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde incir ağacı görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacından atlamak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments