Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağaçları görmek

Rüyada incir ağaçları görmek

Rüyada incir ağaçları görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağaçları gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına inanılır.

Rüyada ağacında incir görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacı kesmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada incir ağacına çıkmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacından meyve yemek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek büyük borçların altında ezileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir koparmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments