Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacına çıkmak

Rüyada incir ağacına çıkmak

Rüyada incir ağacına çıkmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerin artacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Rüyada incir ağacına çıkmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalettir.

Rüyada incir ağacını görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Rüyada incir ağacından incir toplamak sevincinin üzüntüye döneceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ve ağacı görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacı yemek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işaret eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta incir görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments